Verkoopoverzicht huisjes

Ons mooie complex is erg populair. Er  zijn vrijwel geen huisjes meer te koop. Wilt u nu in aanmerking komen voor een tuinhuisje dan komt u eerst op een wachtlijst en betaalt u inschrijfgeld. Op volgorde van inschrijving worden potentiële kopers  gevraagd of er interesse bestaat in een vrijgekomen huisje. 

Tuin 99

Wordt ter overname aangeboden. zie info.

Tuin 108

Verkocht

Tuin 173

Wordt ter overname aangeboden. zie info

Tuin 109

Wordt ter overname aangeboden. meer info volgt

Waar moet u op letten?

De huisjes zijn op zicht door opgeleide taxateurs op waarde geschat. Op zicht, want zo is bijvoorbeeld het prikken in hout niet toegestaan. Ook de waarde van de planten in de tuin wordt getaxeerd. Dit vormt tezamen een prijs exclusief eventuele kosten voor overname. Koper en verkoper bepalen in onderling overleg uiteindelijk de totale prijs.

De verkoper heeft aan het begin van het jaar alle kosten voor het jaar reeds voldaan en ontvangt de niet genoten maanden retour. De koper betaalt de resterende maanden tijdens de overdracht. De verbruikskosten zoals water en elektra betaalt de verkoper tevens bij overdracht.

De overdracht wordt financieel en administratief begeleid door het bestuur. 

U moet ingeschreven zijn bij de Gemeente Rotterdam, voor u zich kan inschrijven bij onze vereniging. Na inschrijving komt u in aanmerking voor het aankopen van een tuin.