slotavond voorjaarscompetitie 2019

Afgelopen dinsdagavond was onze prijsuitreiking van de voorjaarscompetitie vooraf hebben we met zijn alle chinees gegeten.

Ondanks dat er enkele personen later kwamen en niet direct konden aanschuiven door files is alles zo goed als op gegaan.

Dit etentje is gespaard (van het geld dat overbleef van de wekelijkse hapjes) door Hannie van Schaijk, knap werk Hannie.

het was een gezellige boel.

Om half negen hebben we de prijsuitreiking gedaan. de uitslagen lijst is bij gevoegd. we hadden een zeer gelukkige winnaar, hij kon zijn geluk niet op.

Dartsvereniging Venhoeve

Onze dartsclub is begonnen in 1981. Het is een gezellige groep mensen die voor hun ontspanning gooien maar natuurlijk met het doel zoveel mogelijk punten te scoren om aan het eind van de competitie in de prijzen te kunnen vallen. Op dit moment telt de club 26 leden. Om mee te mogen spelen moet je minimaal 16 jaar zijn. Een competitieronde duurt ongeveer 20 dinsdagavonden en wordt afgesloten met prijsuitreiking. In de zomer stopt de competitie totdat de scholen weer gaan beginnen. Wel is er dan vrij darten op de dinsdagavonden waarbij iedereen dan welkom is om te kaarten, te biljarten, te darten of gewoon gezellig wat drinken.

download

download (1)

download (2)

Interesse? Kom dan eens kijken op een dinsdagavond! De Najaarscompetitie start op 3 september.