Reünie oudere jeugd

Vorig jaar had de oude jeugdcommissie Hannie van Schaijk, Bep de Haas en Nico Rodenburg. het plan gevat om een reünie te organiseren van de oude jeugd (1980-2000). Dit werd toen voorgelegd aan het oude bestuur om toestemming te krijgen voor een zaterdagavond in maart 2019 het clubgebouw te mogen gebruiken. Zei gingen akkoord dus konden er uitnodigingen gestuurd worden. Dat viel niet mee om alle jeugd uit die tijd op te sporen maar veel oude jeugdleden hebben via hun kennissen kring er voor gezorgd dat er veel jeugd aanwezig was, enkele onder begeleiding van hun ouders (grapje) de avond begon spannend wie komt er wel en wie zullen we niet zien. Om 8 uur druppelde de eerste mensen binnen en keken onwennig rond zoekende naar bekende, dat waren er natuurlijk nog niet zo veel.

Daar kwam snel verandering in, als of ze het hadden afgesproken kwamen ze met groepjes binnen en was het vanaf het begin, kijkend naar de diapresentatie van de foto’s (gemaakt door Anita Lubbers) , praten over toen. De gezelligheid zat er goed in, er werd zelfs gevraagd of er muziek aan kon, ze wilde dansen, helaas moesten we het doen met de muziek van uit een tv, de installatie was weg. De muziek installatie in de grote kast kregen we ook niet aan de praat, niemand die wist hoe het werkte

Het weerzien van iedereen was geweldig en we moesten de laatste mensen zachtjes laten merken dat 12 uur echt het matje was. Na veel handenschuddend en knuffels vertrok iedereen en de organisatie kon tevreden zijn. Alles verliep vlekkeloos. (….) Anita en ik (Carel) vonden het een super geslaagde avond. Bedankt allemaal .