Opruimen takkenplaats(en)

Beste leden,
Sinds de AVVN actief is, is er veel veranderd. Normaliter ruimde Reym de takkenplaats op. Reym had echter al eerde aangegeven dat ze daarmee zouden stoppen. Nu een andere partij het gras komt maaien, was het voor Reym geen optie meer om de takkenplaats op te ruimen.

Venhoeve leden pakken aan!
Inmiddels hebben wij een eigen hakselaar aangeschaft en getest, waardoor we het opruimen van de takkenplaat(sen) nu zelf kunnen doen. Op termijn is dit kostenbesparend.
We zoeken voor de komende tijd, steeds een klein ploegje van drie man om de takken aan te voeren. De hakselaar doet de rest. Dit gaat onder leiding van de chauffeur van de tractor, die op de veiligheid let van de werkploeg. Oorbeschermers en handschoenen worden verstrekt.

Zelfvoorzienend: Eigen snippers.
De snippers die vrijkomen laten we op een berg liggen, vrij om te gebruiken voor alle leden. Want de gemeente zal de snippers uit het Kralingse bos niet meer aan ons verstrekken.

Werkbeurt
De eerste ploeg van drie man (jawel, het is kort dag) kan deze zaterdag 1-6-2019 van 10-12 uur al aan de slag. Het wordt netjes als werkbeurt afgeboekt. De volgende ploeg op zaterdag 15-6-2019 van 10-12 uur en de voorlopig laatste ploeg op zaterdag 29 juni 2019 van 10-12 uur.

Aanmelden
Komt het uit op een dezer dagen, wil je dan een berichtje terug sturen op deze email? Als het een beetje duidelijk is hoeveel er normaliter gesnipperd moet worden gaan we het ruimer vooraf communiceren. Nu is het qua tijd nog even leren.

We horen het graag, alvast dank voor de reactie!

Bestuur VTV de Venhoeve